• Slide Background Image
  Welkom bij mee ling Koningsplein
  Asian Fusion Tapas Restaurant
  In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van verschillende soorten Chinese tapa's of kunt u iets bestellen van de menukaart.
 • Slide Background Image
  Hoi welkom bij mee ling
  Locatie Koningsplein
  Welkom op de website van Chinees specialiteitenrestaurant Mee Ling. In ons restaurant kunt u onbeperkt genieten van verschillende soorten Chinese tapa's of kunt u iets bestellen van de menukaart. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons restaurant.
 • Slide Background Image
  Gluten vrij
  gluten vrij menu
  Granny is a restaurant, bar and coffee roastery located on Egypt. We have
  awesome recipes and the most talented chefs in town!

Mededeling

Beste gasten, wij hebben goed nieuws! De nieuwe locatie aan het Koningsplein gaat haar deuren op 1 september as. openen. Na een intensieve periode mogen wij jullie verwelkomen in ons nieuwe restaurant. Op deze locatie kunt u een vernieuwd tapasmenu van ons verwachten. Dit menu zal doorgaans variëren. De locatie aan de Irisstraat blijft voor u geopend. Het is hier mogelijk om à la carte te dineren en u kunt hier terecht voor het afhalen van onze gerechten. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen kunt u ons altijd contacteren! Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons nieuwe restaurant

Restaurant Mee-Ling